Κάντε  ένα δώρο στον εαυτό Σας και αφεθείτε ελεύθερα στα χέρια των επαγγελματιών του Zeus Spa που θα σας προτείνουν την θεραπεία που σας ταιριάζει.

Το Zeus group σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι των αισθήσεων στον γαλήνιο κόσμο του πρωτοποριακού κέντρου ευεξίας,  χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα που θρέφουν την επιδερμίδα  Σας και κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Η φιλοσοφία μας είναι να φέρουμε επανάσταση στον  χώρο των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων και επαύλεων  και να ανεβάσουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση των επισκεπτών μας.

Οι πεπειραμένοι θεραπευτές του Zeus spa  έρχονται για μασάζ στο κατάλυμα σας, προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες τους.

Όλοι οι θεραπευτές μας κατέχουν πιστοποιημένες γνώσεις και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα τους.

Τα περισσότερα καταλύματα μας διαθέτουν δικό τους αίθριο spa.

Γνωρίστε τους!

 

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Μασάζ κατά του στρες
Το χαλαρωτικό μασάζ (αναζωογονητικό μασάζ) αναζωογονεί το σώμα και βοηθά στην επίτευξη σωματικής, πνευματικής και πνευματικής ηρεμίας.

Μασάζ ποδιών
Χαλαρώστε τα κουρασμένα πόδια. Εστιάζοντας ειδικά στα πόδια, αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει τη χειραγώγηση συγκεκριμένων αντανακλαστικών σημείων, που διεγείρει τη διαδικασία αυτο-επούλωσης του σώματος, ενώ προάγει τη χαλάρωση και μειώνει τη μυϊκή πίεση.

Μασάζ πλάτης, λαιμού και ώμων
Διαλύστε τους πόνους και τα στελέχη. Οι μεσαίες έως ελαφρές πιέσεις που συσχετίζονται με τις ιδιότητες των επιλεγμένων ελαίων μας αποδεσμεύουν όλες τις εντάσεις σε αυτές τις περιοχές.

Πλήρες Μασάζ Σώματος
με ή χωρίς αιθέρια έλαια

Βαθύ μασάζ ιστών
Επικεντρώνεται στα υποκείμενα επίπεδα του μυϊκού ιστού, των τενόντων και της περιτονίας (το προστατευτικό στρώμα που περιβάλλει τους μυς, τα οστά και τους αρθρώσεις). Πλήρες Μασάζ Σώματος.

Αθλητικό μασάζ
Στο αθλητικό μασάζ μασάζ είναι μακρύ, για να καθαρίσετε την ένταση των μυών, σε συνδυασμό με το τέντωμα των μυών. Επικεντρώνεται στους εσωτερικούς ιστούς της πλάτης, των ώμων και του λαιμού.

Αρωματοθεραπεία
Η αρωματοθεραπεία είναι η χρήση ελαίων που προέρχονται από φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες (βότανα), για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής ευεξίας.

Επίσης, μπορείτε να προτείνετε οποιοδήποτε είδος μασάζ που σας αρέσει και να το συζητήσετε με τους θεραπευτές μας.

Φροντίδα νυχιών στο σπίτι

Μανικιούρ
Υβριδικό Μανικιούρ
Βασικό ή Γαλλικό μανικιούρ
Spa Μανικιούρ Ενυδατική Θεραπεία
Μανικιούρ αντρικό

Πεντικιούρ
Υβριδικό Πεντικιούρ
Βασικό ή Γαλλικό Πεντικιούρ
Spa Πεντικιούρ Ενυδατική Θεραπεία
Πεντικιούρ του κυρίου

Μανικιούρ πεντικιούρ
Βασικό ή Γαλλικό μανικιούρ – Πεντικιούρ
Spa Μανικιούρ – Πεντικιούρ Ενυδατική Θεραπεία
Μανικιούρ αντρικό- Πεντικιούρ

Ενημερωθείτε και κλείστε ραντεβού

Δοκιμάστε τη χαλάρωση που σας προσφέρει ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της σάουνας
Ζητήστε μας να τον προετοιμάσουμε και μετά από περίπου μία ώρα, θα μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία.

Η αρωματοθεραπεία είναι η αρχαία επιστήμη ανεύρεσης του κατάλληλου αιθερίου ελαίου που με την εφαρμογή του βελτιώνουμε την υγεία, εξασφαλίζουμε ηρεμία, ευεξία και χαλάρωση. Τα υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια που έχουμε επιλέξει είναι βασισμένα στη σύγχρονη επιστημονική αρωματοθεραπεία, 100% βιολογικά και πιστοποιημένα.
Η χρήση λαδιών στη σάουνα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να απολαύσει κανείς τα ευεργετήματα της αρωματοθεραπείας.